Overslaan en naar de inhoud gaan
bg

Trentino Coffee Break - sessie 1

Trentino

Trentino Coffee Break - sessie 1

-

Nu we het herfst- en winterseizoen ingaan, willen we je graag – onder het genot van een heerlijk kopje Italiaanse koffie - bijpraten over Trentino in het najaar en de winter, het laatste nieuws uit de regio, leuke en bijzondere verhaallijnen en andere mogelijkheden voor pers. Wij zorgen voor de koffie...... je moet hem alleen nog even zelf zetten ;-)

We organiseren twee informele digitale sessies (via Zoom) met een klein groepje journalisten (max 5). Vanuit Trentino zal Katia Vinco vertellen over de mogelijkheden in deze prachtige seizoenen. Maar we horen ook graag van jullie hoe het allemaal gaat en hoe jullie de toekomst zien! Het zal in ieder geval een informele bijeenkomst zijn!

Iedereen ontvangt een gepersonaliseerde koffiekit met Om Kafè koffie, heerlijke Trentino koekjes, een espressopot en twee Italiaanse koffiekopjes. Deze kit wordt aangeboden door Omkafe, een coffeeshop gelegen in het schilderachtige landschap van Garda Trentino.

RSVP naar Mijke de Jong via mijke.de.jong@interfacetourism.com als je wil deelnemen en laat ons dan ook weten welke datum je voorkeur heeft. De inlogdetails worden t.z.t. bekend gemaakt.