Overslaan en naar de inhoud gaan

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg ligt op een fantastische locatie met prachtig uitzicht over de baai van Keulen. Of het nu gaat om een ​​zakenreiseen stedentrip naar Keulen of een wellness-weekend.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg telt een totaal van 84 hotelkamers en 36 suites - volledig opnieuw ontworpen en bekroond met de Interior Design Award 2016. Ook is het driesterrenrestaurant Vendôme, met modern menu van chef-kok Joachim Wissler, een van de beste ter wereld en het nummer 1 restaurant van Duitsland. Daarnaast wordt het beste uit Italië geserveerd in de Trattoria Enoteca (gewaardeerd door echte wijnkenners) en kunt u op zondag ontspannen tijdens de champagne-brunch in restaurant Jan Wellem. Voor een ontspannen avond is er nog de klassieke Salvador Dalí Bar.

In het hotel bevindt zich ook een Spa van 1000m2 gebaseerd op de 4 elementen: vuur, water, lucht en aarde om een holistische balans te bieden voor lichaam geest en ziel. Het professionele beauty- en spa-team kan gasten adviseren over de juiste massage of schoonheidsbehandeling. Daarnaast kan er genoten worden van de saunazone, fitnessstudio met personal trainer, het zwembad met sterrenhemel en diverse verzorgingsproducten.

Op zoek naar een droombruiloft? Althoff Grandhotel Schloss Bensberg is de perfecte locatie voor evenementen. Er kan gebruik worden gemaakt van professioneel advies tijdens de planningsfase en de uitstekende service tijdens de uitvoering en verzorging van het evenement. Naast privé evenementen is er ook ruimte voor zakelijke evenementen en zijn er verschillende vergaderruimtes.

Althoff Grandhotel Schloss Bensberg Keulen

Zie voor meer informatie:

www.althoffcollection.com/en/althoff-grandhotel-schloss-bensberg

www.althoffcollection.com/en/

Feiten en Cijfers
  • Stekkers Europees
  • Visa Geen (EU)
  • Talen Duits Engels
  • Tijdzone Geen tijdsverschil
  • Valuta Euro