Overslaan en naar de inhoud gaan
a&o Hostels organiseert designwedstrijd voor families
a&o designwedstrijd

                    Kinderen krijgen de kans om een muur in een van de familiekamers te ontwerpen

Natuurlijk komen tekeningen van de kinderen standaard op de koelkast, maar hoe leuk zou het zijn als deze kunstige werkjes  levensgroot op de muren terechtkomen van een van de vestigingen van Europa’s grootste budget hostelketen? a&o heeft namelijk de social mediacampagne ‘a&o Future Travel’ gelanceerd, waarbij gezinnen worden uitgedaagd hun creatieve en artistieke talenten met de wereld te delen! Winnaars worden daarnaast ook beloond met een prachtige reis!

Toekomst van reizen
Kinderen van alle leeftijden (en hun ouders) mogen meedoen aan de wedstrijd om een creatieve muurschildering te ontwerpen die hun visie op de toekomst van het reizen weergeeft. De winnende creatie zal op levensgroot formaat worden aangebracht op een muur van een van de familiekamers van een van de 39 vestigingen van a&o Hostels, zoals Berlijn, Venetië, Praag, Boedapest en Kopenhagen.

Wat moet je doen?

  • Volg @aohostels op Instagram
  • Ontwerp een origineel kunstwerk met als thema ‘de toekomst van het reizen’
  • Maak een foto van je ontwerp en plaats deze voor 30 november 2020 op Instagram met de hashtags #artando #aofuturetravel 

En de winnaar...
De winnaars worden gekozen door een jury van a&o-ambassadeurs en mogen later in 2020 of in 2021 op uitnodiging van a&o hun kunstwerk in levende lijven komen bekijken. Ze krijgen een verblijf van drie nachten in het betreffende hostel, inclusief retourvluchten voor het hele gezin.

a&o designwedstrijd

Positief initiatief
Oliver Winter, CEO van a&o Hostels zegt: "Juist de afgelopen maanden hebben we gezien dat mensen heel creatief kunnen zijn. Daarom willen we gezinnen uitnodigen om iets speciaals te ontwerpen dat hun passie voor reizen tot uiting brengt en dat we in onze hostels kunnen laten zien aan onze bezoekers. We zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om met onze gasten in contact te komen, helemaal nu het niet altijd mogelijk is om dat in levende lijven te doen. Dus nu doen we dat door het lanceren van een positief initiatief. We kunnen niet wachten om ieders ontwerpen te bewonderen."

Meer informatie en voorwaarden op: https://www.ferien-retter.de/en/contest/

Speciale aanbieding voor de herfstvakantie
Nog tot eind oktober 2020 kan er gebruikt gemaakt worden van de speciale aanbieding voor families. Op website Ferien-Retter.de kunnen gezinnen van verschillende samenstellingen voor een all-inclusive prijs een citytrip boeken naar een van de 39 vestigingen van a&o Hostels. De prijzen variëren alleen afhankelijk van de duur van het verblijf: 59 euro voor 1 nacht, 99 euro voor twee, 149 euro voor drie en 199 euro voor vier nachten, waarbij het ook mogelijk is om verschillende steden te combineren.