Overslaan en naar de inhoud gaan
Luxe en golf op Tenerife
Tenerife

Hoewel Tenerife al jaren een populaire bestemming is, weet niet iedereen dat het eiland ook op het gebied van luxe en golf heel wat te bieden heeft. Maar met meer vijfsterrenhotels dan Madrid of Barcelona, villa’s met butler service en prachtige golfbanen… is Tenerife er ook voor wie graag in de watten gelegd wil worden.

 

Het allerbeste dat het Canarische eiland te bieden heeft, wordt gebundeld onder de noemer Tenerife Select. Onder dit kwaliteitsstempel vind je de meest exclusieve logeerplekken en ervaringen van Tenerife. Wil je zeker zijn van een zalige vakantie met de nodige luxe, dan zit je hiermee gebeiteld.

 

Tenerife

 

Met maar liefst 17.076 bedden in vijfsterrenhotels (19% van het totale aanbod op het eiland), is er aan goede hotels geen gebrek op Tenerife. Binnen Tenerife Select vind je 21 vier- en vijfsterrenhotels die topkwaliteit garanderen en waarbij je zeker bent van een relaxte vakantie. Bij deze hotels word je getrakteerd op niets dan luxe, ontspanning en comfort. Je kan er helemaal tot rust komen in de mooiste spa’s, genieten van prachtige groene tuinen, een duik nemen in verfrissende zwembaden en ontwaken met een schitterend uitzicht vanuit je hotelkamer. Elk hotel heeft zo zijn eigen kenmerken. Of dat nu de klassieke architectuur, de locatie vlak aan het strand of het schitterende restaurant is: met deze hotels kan je niet verkeerd kiezen.

 

Tenerife Golf

 

Droom voor iedere golfer

Het eiland met eeuwige lente, prachtige landschappen en banen met uitzicht op de blauwe oceaan, is ook een droom voor iedere golfliefhebber.

 

Met 300 dagen zon per jaar kun je op Tenerife het hele jaar door terecht voor heerlijk golfplezier. Bovendien blijven de temperaturen in de zomer draaglijk warm, en is het in de winter heerlijk zacht. De ideale omstandigheden voor een heerlijke dag op de baan, die er altijd perfect groen bij ligt vanwege de vruchtbare bodem van het vulkanisch eiland. De terreinen zijn er prachtig: in de bergen of aan de kust, aan de voet van kliffen en rotsen, bijna altijd met zicht op zee en ontworpen door grote namen. Dat maakt golf op Tenerife zo uniek. 

 

Het merk Tenerife Golf brengt voor jou het hele aanbod samen.

 

Tenerife workshop – 17 september 2019

Klik hier om je aan te melden voor het event.

 

Tenerife Select en Tenerife Golf vertellen je middels een workshop op dinsdag 17 september graag meer over alle mogelijkheden op het grootste Canarische eiland.

 

Je ontdekt een ander Tenerife, vol charme en authenticiteit met aandacht voor luxe verwennerij en golf. De avond is een uitgelezen kans om één-op-één het gesprek aan te gaan met een groot aantal (hotel)partners uit het luxe- en golfsegment in Tenerife.

 

Afsluitend is er een netwerkdiner, onder het genot van een hapje en drankje in Spaanse sferen.

 

Aanwezige partners:

 1. Hard Rock Hotel Tenerife
 2. Hotel Vincci Selección La Plantación del Sur
 3. Hotel Royal Hideaway Corales Resort
 4. Hotel Jardín Tecina
 5. Hotel Jardines de Nivaria
 6. MyWay Hoteles (Hotel Jardín Tropical y Las Terrazas de Abama)
 7. Hotel Botánico & The Oriental Spa Garden
 8. Hotel Bahía del Duque
 9. Iberostar Hoteles
 10. The Ritz-Carlton, Abama
 11. Hotel GF Victoria
 12. Meliá Hoteles (Hotel Hacienda del Conde y Hotel GMPI)
 13. Tenerife Golf
 14. Tenerife Select

 

Uitnodiging Tenerife Workshop