Overslaan en naar de inhoud gaan
Madeira kiest voor Interface Tourism
Madeira

Het verkeersbureau van Madeira besteedt zijn PR-activiteiten op de Nederlandse markt uit aan Interface Tourism Netherlands. Het PR-bureau ondersteunt vanaf nu de veelzijdige Portugese regio op het gebied van communicatie, persreizen en evenementen voor de media. De focus wordt gelegd op de culturele attracties, de ongerepte natuur en het gevarieerde aanbod van activiteiten die het eiland te bieden heeft.

Nuno Vale, Executive Director van Madeira Promotion Bureau: “We zijn erg blij dat wij weer pro-actief op de Nederlandse markt aanwezig zullen zijn met een vertegenwoordigend PR-bureau en hebben er alle vertrouwen in dat Interface Tourism ons prachtige eilanden archipel op een inspirerende manier kan promoten.” 

Jeroen van Wilgen, Managing Director van Interface Tourism Netherlands, zegt: "Madeira biedt ontzettend veel uiteenlopende reiservaringen en ik ben er bijzonder trots op dat Interface Tourism Netherlands is gekozen om deze prachtige bestemming op de Nederlandse markt te promoten. Onze strategieën zijn niet alleen gebaseerd op onze uitgebreide ervaring in de reisindustrie, maar maken ook gebruik van de passie, expertise en kennis van het team. We zijn blij dat we Madeira in Nederland mogen vertegenwoordigen en we kijken er naar uit om samen met het Madeira Promotion Bureau te werken aan de versterking van de regio als een eersteklas toeristische bestemming".

Over Madeira

Madeira, dat wordt beschouwd als beste eilandbestemming ter wereld (World Travel Awards), is een klein Portugees paradijs in het midden van de Atlantische Oceaan. Dankzij de indrukwekkende landschappen van bergen, valleien en kliffen is het vulkanisch eiland populair bij wandelaars en natuurgenieters. Zo huisvest het eiland het grootste laurierbos ter wereld en groeien er bontgekleurde exotische bloemen in het wild, waardoor Madeira ook wel het bloemeneiland genoemd wordt. Het milde klimaat - met het hele jaar door aangename temperaturen tussen de 17 en 25 °C - is perfect voor allerlei activiteiten in de open lucht. De archipel wordt gevormd door een reeks eilanden, waarvan Madeira en Porto Santo de belangrijkste en enige bewoonde zijn.

Wandel langs de meer dan 3.000 kilometer aan levadas (oude irrigatiekanaaltjes), bezoek de stad Funchal, ontdek de kuststreek met een boottocht of relax op het 9 km lange goudkleurige strand van het nabijgelegen eiland Porto Santo. Het hele jaar door vinden er in de archipel verschillende evenementen plaats waar je kunt proeven van de lokale cultuur en traditionele keuken. De belangrijkste zijn carnaval, het Bloemenfeest, het Festival Atlântico en vooral het vuurwerk op oudejaarsavond.